10 λόγοι για να γελάσουμε με τις δύο ώρες στην ίδια χώρα!

FAI

Γράφει:
FAI

Ο FAI προσπαθεί να γελάσει αντί να κλάψει που ο χρόνος (έτσι ξαφνικά χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση) άρχισε να μας χωρίζει… ο άτιμος!


Η διαφορά ώρας ανάμεσα στις δύο πλευρές της Κύπρου, την ελεύθερη και την κατεχόμενη, είναι ένα τραγικό γεγονός. Ένα γεγονός που επιβεβαιώνει το χάος που χωρίζει το μυαλό των ανθρώπων ως προς το πώς αντιλαμβάνονται την συμβίωση και τη ζωή κάτω από ένα κράτος! Ας μην μπούμε όμως σ’ αυτή τη συζήτηση. Και ας κάνουμε αυτό που συνήθως κάνουμε σε δυσάρεστες στιγμές! Χιούμορ! Πάμε λοιπόν να δούμε τι σημαίνει η διαφορετική ώρα στις δύο πλευρές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιο είναι το μικρότερο
μέρος με 2 διαφορετικές ώρες;

94961035 6cb29d5bbe b

1) Οι Τουρκοκύπριοι θα κάνουν Πρωτοχρονιά μία ώρα νωρίτερα από τους Ελληνοκύπριους!


2) Οι Τουρκοκύπριοι που δουλεύουν στις ελεύθερες περιοχές, θα κερδίζουν μία ώρα ύπνου κάθε μέρα!


3) Θα ξυπνάμε το πρωί στις 7. Οι Ελληνοκύπριοι με ήλιο, οι Τουρκοκύπριοι με σκοτάδι!


4) Οι τουρίστες που θα φτάνουν στο αεροδρόμιο Λάρνακας και θα περνάνε στα κατεχόμενα, θα χάνουν μία ώρα από το ταξίδι τους!


5) Στους μελλόνυμφους θα ευχόμαστε «η ώρα η καλή (κατεχομένων)» ή «η ώρα η καλή (ελεύθερων περιοχών)».


6) Οι ρολογάδες θα κάνουν χρυσές δουλειές αφού όσοι έχουν πάρε - δώσε με τα κατεχόμενα θα πρέπει να αγοράσουν και δεύτερο ρολόι!


7) Αν μπεις στο ίντερνετ με Galaxy S7 στις ελεύθερες περιοχές και μετά από 5 λεπτά συνδεθείς στο ίντερνετ στα κατεχόμενα, το πιθανότερο είναι να ανατιναχτεί με την αλλαγή ώρας!


8) Οι Τουρκοκύπριοι θα βλέπουν τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ στις 22:45 και θα κοιμούνται στο ημίχρονο! Ενώ εμείς… κύριοι! Κλασικά 21:45!


9) Οι οδηγοί του Ράλι που συμμετέχουν στην ειδική διαδρομή που συνδέει ελεύθερες περιοχές και κατεχόμενα, θα τερματίσουν μία ώρα νωρίτερα από την ώρα που ξεκίνησαν! Ή μία ώρα αργότερα! Ε, δηλαδή θα μπορούσαν να κάνουν την ειδική διαδρομή με τα πόδια!


10) Όταν θα ανυπομονείς για κάτι και θα λες "δεν περνάει η ώρα", θα πετάγεσαι στα κατεχόμενα και θα περνάει μια ώρα τσακ μπαμ!