Παιδιά μπορείτε να ησυχάσετε, η NASA βρήκε νερό στο δορυφόρο του Δία!

FAI

Γράφει:
FAI

Κάποιοι ψάχνουν νερό και ζωή στην άλλη άκρη του γαλαξία, όταν το 10% των ανθρώπων στη γη δεν έχει νερό να πιει. 


Δεν με ενοχλεί που υπάρχουν άνθρωποι που μελετούν το διάστημα, τους πλανήτες, τα αστέρια και την πιθανότητα να υπάρχει νερό ή και ζωή σε άλλους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος.

Με ενοχλεί που ζουν στον κόσμο τους. Με ενοχλεί η ξεφτίλα του ανθρώπινου είδους να ψάχνει για νερό και ζωή στο Δία, στον Άρη και όπου αλλού στο διάολο ψάχνει εκατομμύρια έτη φωτός μακριά από τη γη, όταν μερικά χιλιόμετρα μακριά, άνθρωποι πεθαίνουν γιατί δεν έχουν νερό!

som16

Είναι πραγματικά ασύλληπτο το μέγεθος της πρόκλησης και το γεγονός ότι προέρχεται από επιστήμονες, το κάνει ακόμα πιο θλιβερό το όλο σκηνικό. Οι άνθρωποι έχουν χάσει εντελώς την επαφή τους με την πραγματικότητα.

china water pollution

Αποφάσισε λέει η NASA, να στείλει μη επανδρωμένη αποστολή στο Δία. Ανακοινώθηκε επίσημα ότι η αποστολή θα ξεκινήσει το ταξιδάκι το 2020 και θα φτάσει στο Δία… το 2030. Και υπολόγισε να επιστρέψει πίσω στη γη το 2040, να αναλύσει τα δεδομένα η NASA μέχρι το 2050, να ξέχασε τα κλειδιά του στο ΔΙΑ το μη επανδρωμένο διαστημόπλοιο, να πάει πίσω να τα φέρει μέχρι το 2060… ε και μετά θα χρειαστούμε και 40-50 χρόνια να στείλουμε τον πρώτο άνθρωπο. Μέχρι το 2100 θα τα έχουμε καταφέρει.

school kids getting drinking water

Α, και μετά θα πρέπει να καταφέρουμε να στείλουμε στο Δία και στον δορυφόρο του ένα μεγάλο τρυπάνι για να ψάξουμε πιο βαθιά το τι συμβαίνει. Και αφού θα έχουμε βρει ζωή στο Δία (καμιά αμοιβάδα στην καλύτερη περίπτωση) θα έχουνε πεθάνει περίπου 200 εκατομμύρια άνθρωποι στη γη γιατί δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό ή σε κατάλληλες, ανθρώπινες τουαλέτες και γι’ αυτό πεθαίνουν από αρρώστιες…

Αν αυτό δεν είναι προκλητικό… εγώ είμαι αστροναύτης!

Screen Shot 2016 09 28 at 11.19.09