10 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον Μέρλιν Μάνσον

Mentality 10 Team

Γράφει:
Mentality 10 Team

Ο γνωστός και αμφιλεγόμενος Αμερικανός μουσικός, έχει φανατικούς οπαδούς αλλά και φανατικούς εχθρούς. Μαθαίνουμε, λιγότερο γνωστές, πλευρές της ζωής του.


Ο γνωστός και αμφιλεγόμενος Αμερικανός μουσικός, έχει φανατικούς οπαδούς αλλά και φανατικούς εχθρούς. Μαθαίνουμε, λιγότερο γνωστές, πλευρές της ζωής του.

Marilyn Manson Expands Hell or Hallelujah Tour FDRMX

1. Το πραγματικό του όνομα είναι Μπράιαν Χιου Γουόρνερ.


2. Το ψευδώνυμό «Μέρλιν Μάνσον», προέρχεται από τον συνδυασμό δύο άλλων ονομάτων, της ηθοποιού Μέριλιν Μονρόε και του Τσαρλς Μάνσον, ο οποίος ήταν ένας κατά συρροή δολοφόνος.


3. Φοίτησε στο Ρωμαιοκαθολικό Χριστιανικό σχολείο Heritage Christian School από την πρώτη έως τη δέκατη τάξη.


4. Απέκτησε εμπειρία στη δημοσιογραφία γράφοντας άρθρα που είχαν να κάνουν με μουσική για ένα περιοδικό της Νότιας Φλόριντα, το 25th Parallel.


5. Ο Μάνσον έχει καταταχθεί 44ος στο Top 100 Heavy Metal Vocalists από την Hit Parader και έχει προταθεί για τέσσερα βραβεία Grammy.


6. Εκτός από μουσικός είναι ηθοποιός ταινιών, σκηνοθέτης ταινιών κινηματογράφου, αυτοβιογράφος, ζωγράφος και συνθέτης.


7. Ο Manson έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 1997 ως ηθοποιός στο Lost Highway του David Lynch.


8. Έχει ήδη παρουσιάσει τη δουλειά του σε εκθέσεις ζωγραφικής. Στις 28 Απριλίου 2010 εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής του Μέριλυν Μάνσον με τίτλο "Hell, Etc." στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Αθηναΐς στο Βοτανικό), στην Αθήνα.

1344249836 screenshot 3741ffffffff


9. Έχει κυκλοφορήσει τη δική του μάρκα με ποτό αψέντι, το οποίο μάλιστα κέρδισε και το χρυσό μετάλλιο στον παγκόσμιο διαγωνισμό ποτών του 2008. Κυκλοφόρησε επίσης το δικό του ενεργειακό ποτό που φέρει το όνομά ενός από τους δίσκους του: "Eat Me, Drink Me".

ablkaius


10. Ο Μάνσον εμφανίζεται στο βιντεοπαιχνίδι «Area 51» στο ρόλο του Edgar, ενός εξωγήινου!