Όταν το αγρινό των Κυπριακών Αερογραμμών έγινε… άλογο!

Βόρις Καραγιάννης

Γράφει:
Βόρις Καραγιάννης

Μία εταιρεία με έδρα τη Γερμανία που κάνει ρυθμίσεις σε αυτοκίνητα, έφτιαξε ένα σχεδόν πανομοιότυπο λογότυπο με το περίφημο αγρινό! 


Το λογότυπο των Κυπριακών Αερογραμμών είναι μία πονεμένη ιστορία. Οι Κυπριακές Αερογραμμές δεν υπάρχουν πλέον. Το λογότυπό τους πωλήθηκε και θα το δούμε ξανά να πετάει με άλλες αερογραμμές. Το αεροπλάνο που βρίσκεται κατεστραμμένο στο -υπό την ευθύνη των Ηνωμένων Εθνών- αεροδρόμιο Λευκωσίας, είναι το μοναδικό αεροπλάνο που φέρει αυτό το ταλαιπωρημένο λογότυπο.

cyprus airways

Πέραν όλων αυτών, στο κείμενο αυτό θα συναντήσουμε μία γερμανική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1986. Μία εταιρεία που αναλαμβάνει ρυθμίσεις αυτοκινήτων στη Γερμανία και η οποία έχει καλό όνομά στο παζάρι του αυτοκινήτου. Η Hamann έχει ένα λογότυπο που (επιεικώς) μοιάζει με το λογότυπο των Κυπριακών Αερογραμμών. Το περίφημο αγρινό είναι -με δυο μικρές αλλαγές- άλογο! Δείτε το και το βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

autowp.ru hamann logo 1

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mentality10, οι Κυπριακές Αερογραμμές (όταν ήταν ακόμα ανοικτές) είχαν ενημερωθεί για το θέμα, είχαν την διάθεση να κινήσουν νομική διαδικασία, αλλά το θέμα κόλλησε στο κόστος που θα είχε κάτι τέτοιο.