Γιατί οι σούπερ ήρωες φορούν εσώρουχο πάνω από τα ρούχα τους;

Mentality 10 Team

Γράφει:
Mentality 10 Team

Ένα ερώτημα που έχει απασχολήσει όλους τους φίλους των κόμικς! Βρήκαμε την απάντηση και σας την παρουσιάζουμε!


Σίγουρα όλοι έχουμε ακούσει φίλους να αναρωτιούνται ή ακόμη έχουμε αναρωτηθεί και οι ίδιοι, γιατί οι σούπερ ήρωες των κόμικς να έχουν σχεδιαστεί φορώντας το εσώρουχό τους πάνω από τα ρούχα τους;

superheroes1

Η απάντηση τελικά είναι πολύ πιο απλή από όσο μπορεί να φανταστεί κάποιος. Την έδωσε ο κύριος Julius Schwartz, δημιουργός δύο εκ των διασημότερων ηρώων, του Superman και του Batman.

superheroes2

Οι ακροβάτες και οι παλαιστές

Η στολή των ηρώων με τις υπερφυσικές δυνάμεις, ήταν εμπνευσμένες από τους ανθρώπους που έκαναν πράγματα τα οποία δεν μπορούσε να κάνει ένας κοινός θνητός. Αυτοί δεν ήταν άλλοι από τους ακροβάτες των τσίρκων και τους παλαιστές με την μεγάλη μυϊκή δύναμη σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους.

superheroes3

Δεν είναι εσώρουχο

Οι ενδυμασία αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι πετούσαν στον αέρα (ακροβάτες) και είχαν υπερφυσική δύναμη-όπως και οι ήρωες των κόμικς-περιελάμβανε και ένα στενό σόρτς (και όχι εσώρουχο), το οποίο φορούσαν πάνω από το κολάν τους για να προφυλάσσονται από μυϊκούς τραυματισμούς. Αυτός είναι και ο λόγος που οι πρώτοι δημιουργοί επέλεξαν αυτή τη στολή για τους ήρωές τους.