Παρουσίαση του βιβλίου «Θετική Μεταδοτικότητα» της Άντρης Χαϊράλλα

Mentality 10 Team

Γράφει:
Mentality 10 Team

Πραγματοποιείται το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στις 18:30, στη Δημοσιογραφική Εστία Κύπρου στη Λευκωσία.


H συγγραφέας Άντρη Χαϊράλλα και οι Εκδόσεις iwrite, παρουσιάζουν το βιβλίο «Θετική Μεταδοτικότητα», το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, στις 18:30, στη Δημοσιογραφική Εστία Κύπρου, στην Αγλαντζιά, στην Λευκωσία. Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Αιμιλιάνα Φλωρίδου (Πτυχιούχος στους Διεθνείς Οργανισμούς και Μεταπτυχιούχος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων).

Για το βιβλίο και την Συγγραφέα θα μιλήσει η Ανδριανή Λοΐζου (Ολιστική & Ενεργειακή Θεραπεύτρια, Αγγελική Θεραπεύτρια & Προπονήτρια Ζωής, Δασκάλα Γιόγκα), ενώ ο Μάριος Πέτρου (Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Πτυχιούχος Ψυχολόγος), θα αναφερθεί στην επιστήμη της Θετικής Ψυχολογίας και τον ρόλο που παίζει η Θετικότητα στη ζωή μας.

Η συγγραφέας θα παρουσιάσει την διαδρομή της, θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

"Η Θετική Μεταδοτικότητα σε βοηθά να κάνεις μια υπέροχη «βουτιά» μέσα σου, αλλά και να ρίξεις μια αληθινή ματιά γύρω σου, ώστε να κατανοήσεις τη σημασία που έχει η προσωπική σου εκτίμηση για σένα και να διαπιστώσεις τον πραγματικό ρόλο που η σκέψη και τα συναισθήματα παίζουν στη διαμόρφωση κάθε πτυχής της ζωής σου".

Αυτό το βιβλίο – οδηγός θα σε βοηθήσει να αναδυθείς εκφράζοντας τον καλύτερο εαυτό σου, μαθαίνοντάς σου τι είναι η Θετική Μεταδοτικότητα, αλλά και πώς μπορεί να σε οδηγήσει στο προκαθορισμένο Θετικό Αποτέλεσμα που είναι σημαντικό για κάθε τομέα της ζωής σου.

Η Άντρη Χαϊράλλα.


Πρόκειται για ένα βιβλίο αυτογνωσίας από μια νέα και ιδιαίτερα ταλαντούχα συγγραφέα, την Άντρη Χαϊράλλα, από την Λευκωσία όπου σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας, και το βιβλίο «Θετική Μεταδοτικότητα» είναι το τρίτο συγγραφικό της έργο.