Ποια ηθοποιός είναι η φωνή της Meg Griffin στο "Family Guy";

Mentality 10 Team

Γράφει:
Mentality 10 Team

Η πασίγνωση αμερικανική σειρά κινουμένων σχεδίων, έχει μία πασίγνωστη ηθοποιό για τη φωνή της κόρης της οικογένειας!


Το Family Guy είναι αμερικανική σειρά κινουμένων σχεδίων για μια δυσλειτουργική οικογένεια στο πλασματικό χωριό του Κόουχογκ. Έχει δημιουργηθεί από τον Σέθ Μακφάρλεϊν (Seth MacFarlane) για την Fox Broadcasting Company το 1999.
Η σειρά ξεκίνησε το 1999. Το Family Guy σταμάτησε να προβάλλεται για πρώτη φορά το 2000 και για δεύτερη φορά το 2002 αλλά οι δυνατές πωλήσεις των DVD έπεισαν την FOX να το ξαναβγάλει στον αέρα το 2005.

familysiia

Οι χαρακτήρες

Οι βασικοί χαρακτήρες της σειράς είναι ο Πήτερ Γκρίφιν (Peter Griffin), ένας αδέξιος αλλά καλοπροαίρετος υπάλληλος.

Η γυναίκα του Λόις Γκρίφιν (Lois) είναι μια μητέρα, νοικοκυρά, που διδάσκει πιάνο και είναι μέλος της πλούσιας οικογένειας Pewterschmidt.

Ο Πήτερ και η Λόις έχουν 3 παιδιά: την έφηβη κόρη τους Μεγκ Γκρίφιν (Meg) που είναι συνήθως το άτομο που κοροϊδεύουν περισσότερο εξαιτίας της μοναξιάς και της χαμηλής δημοτικότητας της, το δεύτερο παιδί είναι ο χαζός και αδέξιος Κρίς Γκρίφιν (Chris) που σε πολλές περιπτώσεις μοιάζει με την νεαρή έκδοση του πατέρα του και το τρίτο παιδί είναι το διαβολικά κακό μωρό ο Στιούη Γκρίφιν (Stewie) που επιζητεί την κατάκτηση του κόσμου και τον θάνατο της μητέρας του. Ο Μπράιαν (Brian) είναι ένας σκύλος που περπατάει στα δύο πόδια, πίνει Μαρτίνι, έχει το δικό του αμάξι και συμμετέχει σε ανθρώπινες συζητήσεις.

Ted Mila Kunis

Η φωνή για την Μεγκ Γρίφιν, έρχεται από την ηθοποιό Mila Kunis! H οποία κέρδισε με οντισιόν το ρόλο και δηλώνει ευτυχισμένη που τα κατάφερε!