Οι Magic de Spell επιστρέφουν στην Κύπρο με 3 συναυλίες!

Mentality 10 Team

Γράφει:
Mentality 10 Team

Το μακροβιότερο εν ενεργεία ροκ συγκρότημα της Ελλάδας... δεν σταματά ποτέ!


Το αθηναϊκό γκρουπ επιστρέφει δυναμικά on tour, αφού ξεπέρασε το ατύχημα του ντράμερ που το κράτησε εκτός συναυλιακής τροχιάς το χειμώνα που μας πέρασε. Αλλά η άνοιξη ήρθε και οι MAGIC DE SPELL επιστρέφουν στη σκηνή με ένα full electric set "εφ όλης της ύλης", που προοιωνίζει τις εμφανίσεις του καλοκαιριού. Έτσι λοιπόν, στις 5,6 και 7 Μαίου, το συγκρότημα θα βρίσκεται στο νησί για τρεις μοναδικές εμφανίσεις.


Όταν οι MDS μίλησαν στο Mentality10: 

► Magic de Spell: «Δεν γίνεται να είσαι ουδέτερος σήμερα»


Οι συναυλίες

Στη Λευκωσία "ΕΞΑΝΤΑΣ", την Παρασκευή 5/5 + παρουσίαση του βιβλίου "...στο μέλλον" της Ντέπης Χατζηκαμπάνη + ΜΠΡΟΚ.

Στην Αγία Νάπα "ALOT LIVE", το Σάββατο 6/5.

Στη Λεμεσό, μουσική σκηνή "ΚΥΚΛΟΣ", την Κυριακή 7/5.

Τραγούδια ορόσημα τής ελληνικής σκηνής των 90's όπως το "Sarajevo", "Νίψον ανομήματα", "Τέρμα το διάλειμμα", "Εμένα οι φίλοι μου", "Ο μαθητής", "Ζεϊμπέκικο του rock", "Ο λύκος της ψυχής μου", αλλά και των 00's όπως "κυρ Παντελής", "Όταν νυχτώνει", "Gala", "Ο κλόουν", "Οκ Πατέρα".

Επίσης τραγούδια από τον τελευταίο τους δίσκο "Πρόγονε πίθηκε, εσύ τι λες;", μαζί με επιλεγμένες και "πειραγμένες" διασκευές, θα αποτελέσουν τη βάση του φετινού live set της μπάντας.

Παράλληλα οι MAGIC DE SPELL έχοντας διανύσει μια πορεία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών, ηχογραφούν στο studio και ετοιμάζουν την κυκλοφορία νέων τραγουδιών, με υποσχέσεις για ανατροπές και εκπλήξεις!

Magic de Spell line up: Θοδωρής Βλαχάκης - drums, Δημήτρης Μποτής - keyboards, Γιώργος Αρχοντάκης - μπάσο, Γιώργος Λαγγουρέτος - φωνή, Βαγγέλης Θεοδωράκης - κιθάρες, Δημήτρης "pixel" Δημητριάδης - φωνή.